CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 16. Bölüm - Büyü - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show

Mordecai, Rigby'i büyüler ve her konuştuğunda ona vurur.

RS.S02E16.Buyu.TVRip_by_metwet.mp4

Rigby konuşmadan kendi üzerindeki büyüyü bozmak zorundadır.
CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 16. Bölüm - Büyü - Türkçe Dublajlı İzle İndir


Mordecai ve Rigby The Park'ı temizliyor, çünkü çöp dağılmış durumda, Rigby bronz bebek ayakkabıları buluyor ve Mordecai, küçük, plastik, yeşil bir savaş askeri buluyor. Bulgularından sonra, Mordecai ve Rigby çeyreği keşfediyorlar. Her ikisi de çeyrekte yer aldıktan sonra aynı ifadeyi söylüyor; Sonra Mordecai "jinx!" Diye haykırıyor Ve Rigby'nin oyunun nasıl çalıştığına dair Mordecai'nin açıklamalarına tepki göstermesinden kısa bir süre sonra, Rigby üzerine delme çılgınlığı patlattı (Rigby'nin Mordecai tarafından delinmiş montajı gösterildi).

Mordecai, Rigby'ye kendisinin "un-jinx" 'in bir yolunun olduğunu söyler (birisinin adını 3 kez söylemesini sağlar); Çılgınca, Rigby bir insanı jinx'i kırmaya çalışır. Önce Rigby, Benson'u bulur ve ona jinx'i kırmasını istemeye başlar; ancak Benson onu keser ve onun işini yapmasını ister. Rigby, Mordecai'yi görür ve konuşmaz; daha sonra Rigby, Benson'da onun adını tekrarlaması için teneke kutular atmaya başlar; Ancak, Benson'daki üçüncü grevinden sonra, Benson şiddetli bir patlama yaşıyor, çöp kutusu fırlatıp tekmeliyor. Rigby, yine onun adını söylemek için Benson'a bağırıyor, ancak Mordecai arkasında görünüyor ve konuşmak için yumruk atıyor. Rigby başkasını bulmak için kaçar.

Rigby Pop'ları bulur ve konuşmadan ona, onun adını üç kez denemek ve denemek için yönlendirir (birer anlatım biçimi olarak). Poplar, Rigby'nin atıfta bulunmaya çalıştığını tahmin edemezler. Mordecai gelir ve Rigby'nin Pop'ların kabul ettiği karakterleri oynama yeteneğini hakaret eder. Rigby çekicilik becerileri hakkında bir açıklama yapar ve Mordecai tarafından bir kez daha delik açılır. Poplar, Rigby'nin jinxed olduğunu kolayca fark eder, böylece jinx'i kırmak için başka bir tane bulmaya çalışırlar.

Rigby Skips'ın evine gidiyor ve durumuyla ilgili olarak ona yazıyor; Mordecai yine Rigby'nin yakınındadır. Skips, yazarlığın bazıları için konuştuğunu ve daha sonra Mordecai'nin ve Atlamalar'ın Rigby'yi yumuşatmaya devam ettiğini beyan eder. Skips, acı çektikten sonra, ses çıkarmanın konuştuğunu ve Rigby'ye daha fazla yumruk attığını bildirdi. Rigby başka birisini bulmak için kaçar. Mordecai, Rigby'yi izlemek için onunla birlikte gelmek isterse, Atlamaları ister; Atlamayacağını söyleyerek, yapacak bir işi olmadığını, kabul ettiğini ve iki kişinin Skips'in kulübe bıraktığını belirtti.

Rigby, Merhaba Beş Ghost'un konuşması (Kas Adam tarafından delikli hale getirilmesi) sonuclarına tanık olduğu için aynı zamanda zıpladığı Hi Five Ghost'a rastlar. Rigby, Merhaba Beş Ghost'u jinx'inden kurtarır ve Merhaba Beş Ghost, 'un-jinx' Rigby'yi unutarak uzaklaşır; Bununla birlikte, Kas Man, Rigby'ye kendisinin 'cıvıl cıvık' bir yolunu söyler. Mordecai ve Skips görünür ve Rigby'nin nerede olduğunu bilip bilmediğini Mus Manesine sorar. Kas Adam, Rigby üzerine yaptığı şakasını açıklıyor, ki bu da Skills ve Mordecai, Rigby'den sonra kovalamış gibi görünüyor.

Rigby kendini parkın genel banyosuna kilitleyerek tüm ışıkları kesip tüm su musluklarını açar. Musluk suyunun ayna için bir duman oluşturması. Mordecai ve Skips onu kötü bir büyü yapmaktan alıkoyuyor, ancak Rigby devam ediyor, ikincisi aynayı geriye doğru yansıttığı için adını yazmaya başlıyor. Bitirdikten sonra, onun adını söylemeye başlar; Yakında, pencerede bir şey görünüyor ve üçüncü saatten sonra bir iblis pencereden fırlıyor. Rigby'yi pençeleri ile katletmeye çalışır, ancak Rigby kaçar. Rigby işgal edilen bir banyo tezgahına girer. Rigby halka açık banyodan ayrılır ve iblis, adamı tuvaletten çıkarır.

Rigby, Mordecai ve Skips, insanlar etrafındaki parkı çevreleyen Jinx Canavarından kaçmaya başlar. Benson, Kas Adam ve Skips korkunç bir kaderi karşılıyor. Mordecai, Rigby'ye, Jinx Canavarını toplamak için ne yaptığını hatırlatmasını söyler. Rigby ve Mordecai adını üç kez söylemeye başlar, ancak hiçbir şey olmaz. Çifte enfekte bir ablukaya girer ve rehin tutan Pop'lar bırakır. Mordecai ve Rigby, Jinx Monster'ı görüp tuvalete doğru U dönüşü yaparlar. Rigby adını üç kez söylüyor, hiçbir şey olmuyor. Mordecai Rigby'nin adını üç kez söylemesine yardım eder, hiçbir şey olmaz. Pops da dahil olmak üzere enfekte bir kalabalık, Mordecai ve Rigby'ye kapanmaya başlar. Nefesleri Rigby'nin adını ileri ve geri göstererek, aynaya doğaüstü sis yaratıyor. Mordecai ve Rigby bağırmaya başlarlar, "Ybgir" 3 kez. Jinx Canavarı, Mordecai ve Rigby'ye doğru atlıyor, ancak aynaya geri gönderiliyor.

Herkes daha sonra kısmen kendi külotlarında görülür, ne olduğunu daha önce hatırlamaz. Benson, Mordecai ve Rigby'ye yaptıkları ve Mordecai'ye komuta ettiğini ve Rigby'nin karışımı temizlediğini hatırlıyor; Bununla birlikte, Atlamaları (zeminde değil), aklımı bir "çelik tuzak" iddiasıyla olayı hatırlıyor. Skips ikiliye bunu tekrar yapmamasını söyler. Mordecai ve Rigby, "yapmayacağız" diyor. Rigby, Mordecai'ye bir jinx diyor ve eski küçük yumruklarıyla başarısız olarak onu defalarca yumruklamaya başlıyor. Mordecai, zayıf zımbalarından dolayı oyunun tadını çıkaramamasından dolayı Rigby'ye sempati duyduğunu söyledi; Hakaret, Rigby gözlerinde Mordecai'yi çakırdı.

YORUMLAR

Ad

1. Sezon,13,2. Sezon,19,Özel Bölümler,1,Yasak Bölümler,1,
ltr
item
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film: CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 16. Bölüm - Büyü - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 16. Bölüm - Büyü - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
Mordecai, Rigby'i büyüler ve her konuştuğunda ona vurur.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGz_rzysXDOmCDN5jT5WyuEFW3r3Nb8blbPkxqEiEdk86C1AI70_S500z8lJwjFih-TngzwAm3FcPl27oUoFj7vMgVaPKO7ibOwA_K6yIElXaRLDivZcVI6ZkE5rUkkRS6G8kJDvQY2hoT/s640/RS.S02E16.Jinx.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGz_rzysXDOmCDN5jT5WyuEFW3r3Nb8blbPkxqEiEdk86C1AI70_S500z8lJwjFih-TngzwAm3FcPl27oUoFj7vMgVaPKO7ibOwA_K6yIElXaRLDivZcVI6ZkE5rUkkRS6G8kJDvQY2hoT/s72-c/RS.S02E16.Jinx.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-16-bolum-buyu.html
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-16-bolum-buyu.html
true
2819163136152787977
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts HEPSİNİ GÖRÜNTÜLE Devamını oku Yanıt Cancel reply Sil By Ana Sayfa SAYFALAR BÖLÜMLER Hepsini Görüntüle Sizin İçin Önerilen ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN BÖLÜMLER Aradığınızla uyuşan bör bölüm bulunamadı. Ana Sayfaya Dön Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy