CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 18. Bölüm - Bana Bir İyilik Yap - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show

Rigby, Mordecai ile randevu konusunda anlaşıyor.

RS.S02E18.Bana_Bir_%C4%B0yilik_Yap.TVRip_by_metwet.mkv.mp4

Mordecai, Rigby'i Eileeni Margaret ve kendi ile randevuya zorlayınca Rigby kabul eder ancak Mordecai ona on iyilik borçlanır. Onları Mordeca'nin randevusunu batırmak için kullanır.
CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 18. Bölüm - Bana Bir İyilik Yap - Türkçe Dublajlı İzle İndir


Mordecai ve Rigby "Katılar" oyununu oynamaya karar verirler (birinin oyunu diğeri için bir iyilik yapmalıdır). Bir bardak limonata alma, kanalı değiştirme, çorapları katlama, ellerini kurutma ve ağır çikolata nachos gibi birbirlerine katılar.

Sonunda, Coffee Shop'a giderler; burada Eileen'in (endişeyle) Rigby'ye minik golfle ve Margaret'le ilgilenip ilgilenmeyeceğini sorar. Mordecai nihayet Margaret ile buluşma fırsatı görüyor ancak Margaret'in Rigby'nin Eileen ile birlikte çalışıp çalışmayacağı konusunda sadece fikir birliğine varacak olması; Sonunda, Mordecai'nin Rigby'nin katı maddeleri nedeniyle Mordecai'nin sonucuyla Eileen'le çıkmak için kendisine sağlam bir şey yapmasını istediği Mordecai ve Rigby, ikili bir tarihte gider.

Çifte tarihte dörtlü minyatür golf oynamak ve Rigby'nin Margaret ile Mordecai'nin şansını mahvetmek için katılarını kullandığı bir film gör. Grup sonunda eve geri dönüyor ve geceden önce dondurma sandviçleri hazırlamaya karar veriyor. Rigby, Mordecai'ye dondurma sandviçleri bittiğini fark ettikten sonra dondurmayı alması için onun 9. sağlamlığını kullanıyor.

Mordecai, atıştırmalıklarla geri döndü ve hemen Kasırga ve Merhaba Beş Ghost'un dehşete kapılıncaya kadar davet edildiğini görür. Son katı ile solda olan Rigby, Mordecai'yi mutfağa çağırır ve ona bu özel görevi fısıldar. Mordecai, bu karmaşayı, utanç verici doğası nedeniyle hemen reddeder ve Rigby'nin Mordecai'nin katı yapması gereken "zorunluluğu" iddialarını dikkate almayarak bu sağlamlığı sağlamaya karar verir. Rigby'nin bu talebini reddettikten sonra zemin gürültülü başlar ve titreme giderek daha şiddetli hale gelir.

Mordecai Margaret'le biraz vakit geçirmeye çalışıyor, fakat ev yere çökmeye başlayınca durduruluyor. Rigby, Mordecai'nin sağlamlığını istediğini ancak Mordecai'nin reddettiğini belirtmeye devam ediyor. Margaret daha sonra Mordecai'yi, onun ve Eileen'in birbirini sürekli yapması nedeniyle sağlamlığını yapmaya çağırıyor ve aynı zamanda, Eileen'i yalnızca bu süreçte sağlamlaştırdığı için çifte randevuda çıktığını ortaya koyuyor. Bu sadece Mordecai'yi hayal kırıklığına uğratıyor ve ev daha da çöküyor.

Sonunda Benson ve Skips gelir ve sonunda Mordecai'yi sağlamlaştırmaya ikna eder. Mordecai gönülsüzce hemfikir ve tüm gruba şok veren grup (ekran dışı) yapıyor. Ertesi gün herşey normale döndü ve Rigby, Mordecai'nin kas adamı, HFG ve Pops'a katıldığı bir videoyu gösteren bir video gösterdi. Bu sadece Mordecai'yi, Rigby'nin artık onun arkadaşı olmadığını iddia eden noktaya getiriyor.

Rigby, Mordecai'yi durdurarak, (Rigby) kendisini Mordecai'nin kasetini yok etmekle yükümlü olan sağlam bir borcuna borçlu olduğunu söyledi. Rigby isteyerek bandı yarıya indirir ve Mordecai Rigby'ye kendisinden sağlam bir şeyler yapmasını ve onunla birlikte çarşıya gitmesini ister.

YORUMLAR

Ad

1. Sezon,13,2. Sezon,19,Özel Bölümler,1,Yasak Bölümler,1,
ltr
item
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film: CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 18. Bölüm - Bana Bir İyilik Yap - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 18. Bölüm - Bana Bir İyilik Yap - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
Rigby, Mordecai ile randevu konusunda anlaşıyor.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQNyzO4faZdfXEoBe6Mr2dwFX9O4wiCazCpEyPptFXqsYtXSs9ybfaLrscDv9ZRDegdWqd3MZvQMON59JWlS0Vy-HMghVGmfFvX3ua14LvG6snHxVxPSiMLHSoAjBekysC0YWUuAe1EAwU/s640/RS.S02E18.Do%252BMe%252Ba%252BSolid.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQNyzO4faZdfXEoBe6Mr2dwFX9O4wiCazCpEyPptFXqsYtXSs9ybfaLrscDv9ZRDegdWqd3MZvQMON59JWlS0Vy-HMghVGmfFvX3ua14LvG6snHxVxPSiMLHSoAjBekysC0YWUuAe1EAwU/s72-c/RS.S02E18.Do%252BMe%252Ba%252BSolid.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-18-bolum-bana-bir-iyilik-yap.html
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-18-bolum-bana-bir-iyilik-yap.html
true
2819163136152787977
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts HEPSİNİ GÖRÜNTÜLE Devamını oku Yanıt Cancel reply Sil By Ana Sayfa SAYFALAR BÖLÜMLER Hepsini Görüntüle Sizin İçin Önerilen ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN BÖLÜMLER Aradığınızla uyuşan bör bölüm bulunamadı. Ana Sayfaya Dön Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy