CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 6. Bölüm - Annem - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show

Mordecai ve Rigby Kas Adam ile birlikte çalışıyor.

RS.S02E06.Annem.TVRip_by_metwet.mkv.mp4

Mordecai ve Rigby, Kas Adam'ın yanında çalışıp onun iğrenç esprilerine katlanmak zorunda kalıyorlar.

CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 6. Bölüm - Annem - Türkçe Dublajlı İzle İndir





Mordecai ve Rigby bir kreşden Benson'a limon ağacı dağıtmak için acele ediyor; Ancak, birkaç dakika geç kaldınız ve ağacı kopararak Benson'un öfkeli olmasına neden oldular. Onlara Mordecai ve Rigby'nin bir başka limon ağacı elde ederken onları denetlemek için Kas Adam ve Merhaba Beş Hayalet göndereceğini söylüyor. Mordecai ve Rigby beraberseler, ikilinin dehşetine göre onları tekrar tekrar denetleyecekler. Kas Adam sürekli olarak anneme Şövalyelerime Mordecai'yi ve Rigbi kızdırdığını söylerdi.

Kas Adam ve Merhaba Beş Ghost geldiğinde, arabayla kreşe giderler, ancak Kas Adam bunu aktarır ve "kısa yol" olduğunu bilir. Aslında bir Taco durağında Muscle Man'in arkadaşından öğle molası için biraz tacos almaya giderler. Öğle yemeğinden sonra, onlar ve Merhaba Beş Ghost, yıldırım hızlı olmasını sağlamak için arabadaki motorları düzeltirler. Kreşe giderken, Kas Adam'ın yasayı doğru yollarla çiğnediğini ve kreşe girdiğini söyleyen bir polis izler.

Onların Mordecai ve Rigby Limon Ağacı almaya çalışıyor ancak Kas Adam, Baba'yu kendisi yapıyor ve annem şakalarımıza güldürüyor.

Mordecai, limon ağacını parka götürmesi gerektiğini ısrarla vurgulamış olsa da, Muscle Man onlara "soğutmak" gerektiğini söylüyorlar, böylece takılmalar, çarşı oyunları ve diğer çeşitli şeyler oynuyorlar. İlk başta Mordecai hiçbir şey oynamazdı, ama o zaman Mordecai ve Rigby, daha sonra, Annem şakalarım dışında, Kas Adamını sevmeye başladılar. Ancak Rigby, Mordecai'ye, Kas Adamını değiştirmeye çalışmamasını söyler.

Kas Adam bir başkasına söyler sonra, Mordecai o yanlış olduğunu söyledi ve espriler diğerinin annesi hakkında olması gerekiyordu, ancak Kas Adam kendi annesinden eğlenceli hale getirir. HFG durmalarını söylemeye çalışır ancak dinlemeyecektir. Muscle Man "Anne" şakalarından öfkelendi; Mordecai annesinden eğleniyor ve hiç kimse annesinden eğlenip kardeşini arıyor; Aniden bir çatlak yerden çıkıyor ve alevlerle kaplı bir kamyon çıkıyor.

Kas Adam daha sonra arabadan iner ve annesinin resimlerini çıkarır. Onlara öncelikle onu güzel demelerini söylüyor ve sonra Mordecai ve Rigby'ye öpücük ve annelerinden özür dilemelerini söylüyor. Öpüştükten sonra bir ızgaraya koyuyorlar, bir eşleme yapıyorlar, fotoğrafı ızgaralıyorlar ve Mordecai'yi ve Rigby'yi resmi yemeye hazırlıyorlar. Onlar yedikten sonra bunun bir şaka olduğunu ve Kas Man'ın Annesinin fotoğrafının gerçekte onun yanaklarının bir resmini olduğunu, ancak makyajıyla onun annesine benzeyeceklerini keşfediler. Benson geri gelip Kas Adamı ve Merhaba Beş Ghost'ı tebrik eder ve Mordecai'ye ve Rigby'ye tekrar vidnalı kalmamasını söyler; Daha sonra, Kas Man gömleğini çıkarıyor ve başka bir "Annem!" şaka. Mordecai "Kas Adamından nefret ederim" der. Rigby "Kas Adamından başka kimden nefret ettiğinizi biliyor musunuz?"

YORUMLAR

Ad

1. Sezon,13,2. Sezon,19,Özel Bölümler,1,Yasak Bölümler,1,
ltr
item
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film: CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 6. Bölüm - Annem - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 6. Bölüm - Annem - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
Mordecai ve Rigby Kas Adam ile birlikte çalışıyor.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjscqo0BTmN2BxRJsC1Z-16iCnZuLXPK4psGXx-8eUHA2743kx-B3_Q4yejzrUCCwAWVytWKmJs39ByKVVlbFXJmJkL9UrT-8SQq4hrxkwN0LG6gc82UD6eVsB6pxV1f4ITxBK6p6KNuLv2/s640/RS.S02E06.My%252BMom.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjscqo0BTmN2BxRJsC1Z-16iCnZuLXPK4psGXx-8eUHA2743kx-B3_Q4yejzrUCCwAWVytWKmJs39ByKVVlbFXJmJkL9UrT-8SQq4hrxkwN0LG6gc82UD6eVsB6pxV1f4ITxBK6p6KNuLv2/s72-c/RS.S02E06.My%252BMom.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-6-bolum-annem.html
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-6-bolum-annem.html
true
2819163136152787977
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts HEPSİNİ GÖRÜNTÜLE Devamını oku Yanıt Cancel reply Sil By Ana Sayfa SAYFALAR BÖLÜMLER Hepsini Görüntüle Sizin İçin Önerilen ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN BÖLÜMLER Aradığınızla uyuşan bör bölüm bulunamadı. Ana Sayfaya Dön Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy