CN - Sürekli Dizi - 1. Sezon 1. Bölüm - Güç - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show

Mordecai ve Rigby, duvarda bir delik açtıktan sonra, kimse farketmeden tamir etmeye çalışıyorlar.

RS.S01E01.Guc.TVRip_by_metwet.mp4

Mordecai ve Rigby kendilerine her şeyi vermek için büyülü bir klavye kullanıyorlar, ancak herkesi yanlışlıkla aya gönderince işler biraz çığrından çıkıyor. Onlar ay canavarı yok etmeden önce oradan çıkartmaları gerek.

CN - Sürekli Dizi - 1. Sezon 1. Bölüm - Güç - Türkçe Dublajlı İzle İndir


 




Evdeki odasında, TV'de arka planda oynanan bir güreş maçında olduğu gibi, ev yapımı bir güreş şaşkınlığının köşesindeki dosya dolabının üstünde duran Rigby, Beef Burrito'ya (bebeğe) "neyi geri alması" gerektiğini söyler. Annesi hakkında söyledi. Beef Burrito sessiz olduğunda, Rigby dosya dolabından bir tramplene, sonra Beef Burrito'ya atlar. Ona karşı birkaç hamleyi serbest bırakır, sonra oyuncağı ona geri getirir. Mordecai, Rigby'nin yaptığı gibi etiketlenmek istiyor. Sıradan Burrito'yı çifte "kendisine zarar vermek" isteyip istemediğini soran Mordecai, dosyalama dolapları üzerinde durarak, Rigby'yi trambolona çarparak çarptı. Bu, Rigby'yi odaya fırlatıp duvara çarpıp bir çöp sepetine iniyor. Rigby ve Mordecai, sadece patlak veren maça kahkahalar atıyor. Bir süre sonra, çift duvardaki hasar üzerine panik içinde bağırıyor. Mordecai, dışarıda çalışmak yerine oyuna girme kararını ayağa kalkar. Paritenin kovulacağından endişe ediyor. Rigby, ikisinin ikisinin arasında nasıl delik açacağını sorduğunda, Mordecai kendisine bunu düzeltemeyeceğini ve bunun bedelini ödeyemeyeceğini hatırlatır. Mordecai, onarım masraflarını karşılayabilmeleri için Benson'u onlara yükseltmelerini ikna ettiklerini öne sürüyor.

Rigby, kaldırmanın, mükemmel bir çözüm olduğunu kabul eder ve Mordecai'ye Benson'a sorması gerektiğini söyler ve onu ikna etmek için Hamboning'i kullanır. Mordecai sadece durumun açıklanmasını önerdiğinde, Rigby ona alay eder ve Hamboning'i, Hamboning'in hayatını bir gün kurtaracağını tekrar önermektedir. Mordecai, Hamboning'i kullanmayacaklarını ve Rigby'nin kırmızı bir klavye çıkardığını söylüyor. Etkilendim, Mordecai ona nereden bulaştırdığını sordu ve Rigby "Benim yöntemlerim var" yanıtladı.

Bir geri bildirimde, bir Sihirbaz klavyeyi bir park tezgahında bırakırken kendini bir çalılığın altına atar. Rigby gizlice alır ve alır.

Günümüzde Mordecai, klavyenin onları nasıl yükselteceğini soruyor. Rigby birkaç not çalarak yanıt verir. Etkilendim, Mordecai Rigby'nin klavyeyi seçip seçmediğini soruyor. Rigby, Mordecai'nin adını seçmesine izin verir ve Mordecai "The Power" ı seçer, çünkü her zaman bir kızla o isimle buluşmak istemektedir. Rigby adından hoşlandığını duyurdu ve "The Power" sihirli olarak klavyede görünüyor.

Dışarıda, Mordecai ve Rigby, klavyeyi kullanarak kısa bir koreografi şarkıyı icra ederek sona eriyor; "Bir yükseltme, kaybeden ver!" Pops çifte yaklaşır. Rigby, Mordecai'ye Özel olarak Pops Power'ı test ettiklerini ileri sürdü. Mordecai, ağlamaması için Pop'u "ezik" diye çağırmadıklarını düşünerek hemfikir. Çifti, şarkılarını "iyi şov" olarak nitelendiren Pops'da test ediyor ve çifte butterscotch dalgalanma lolipop'u "ücret artırımı" yapıyor. Onların lolipop verir Pops, büyülü özelliklerini başarıyla test ederler. Parite, şarkısını Benson'a götürür ve şarkının bir yükseltmeyi hak ettiğini kabul eder. Onların yeni ücret oranlarını haftanın ilerleyen saatlerinde görüşeceğini söyleyerek, her birine yirmi dolar veriyor. Rigby şimdiye kadar istedikleri her şeyi yapabileceklerini beyan eder.

Çifte, diğer şeylerin yanı sıra, Güç kullanan bir montaj, bolca bir kale oluşturuyor, uzaya fırlıyor ve klasik bir Dodge Challenger'ı kullanıyor. Onların eğlenceleri, Skips tarafından yarıda kesildi. Çifte, yaptıklarını yapmamaları gerektiğini söylüyor. Parite, Atlamaları uzun bir şarkı ile "uzaklaşmaya" ikna etmek için Gücü kullanmaya çalışır. Son satırda, "Ay'a gitme vakti geldi", Skipler kaybolur. Mordecai, "oda" yerine "Ay" ı söylediği için Rigby'yi kestiriyor ve Skills'i geri getirmesini istiyor. Rigby, Skip'leri göremediği için geri getiremediğini ve Mordecai Skills'i geri almak zorunda olduğunu söylediğini açıkladı.

Benson ve Pops, evden çıkıp çifti Atlamalı mı diye soruyorlardı. Mordecai, "Rigby'nin onu Ay'a gönderdiğini" öğrenir. İnanmıyorum, Benson Skips'ın nerede olduğunu tekrar soruyor. Mordecai ona göstereceğini söyledi.

Kısa bir süre sonra, dört adet Cart'a kazık dökülür. Mordecai ve Rigby, Ay'a götürülecek bir şarkı çalmak için Gücü kullanır. Benson "şaka" olduğunu düşünerek "ha ha, çok komik" diyerek Cart kaybolur, uzayda dolaşır ve Ay'taki toprakları çarpar ve grubu Cart'dan ay yüzeyine atar. Etrafına bakarsanız, sıçrama evi, kırık bir soda makinesi ve küçük ördek grupları da dahil olmak üzere birçok cisim Ay'da. Rigby, çekin gücü ile Ay'a "bir sürü şey" gönderdiğini itiraf ediyor. Kızgın Mordecai ona "matkap ucu" der ve ona gönderdiği başka şeyi sor.

Skipleri takip eden grup, Rigby, Mordecai ve Beef Burrito bebeğini bir araya getiren büyük bir yaratık görüyor. Mordecai Rigby ve Benson'ı, kendisi ve Pop'lar Sepeti sağa çevirmeye çalışırken, Atlar'ı kurtarmak için Güç ile gönderir. Yaratığın bir taraftan Skip var, çünkü Rigby, Atlamayı kurtarmak için kullanılacak kelimeleri bulmaya çalışarak, gücü yere bırakıyor. Klavyede bir şarkı çalmaya başlıyor ancak ses hızla soluyor ve öldü, Rigby pillerin öldüğünü söylediğini duyurdu.

Yaratık Benson ve Rigby'ye Pops ve Mordecai'nin Sepeti doğru ayarladığı şekilde yaklaşıyor. Hamboning'in hayatını kurtaracağına dair önceki bildirisini hatırlatan Rigby, klavyeyi Benson'a veriyor ve yaratığa doğru koşar. Canavar Skips'ı ağzına koymaya başladığında, Rigby Skills'in elinden kurtulmak için yeterince dikkatini dağıtarak bacağında Hamboning'e başlar. Yarışmacı, yumruklarını yere dayadığı yere atmadan önce atlamaları anlıyor ve atlıyor Rigby. Skipler, yaratıktan uzaklaşan Cart'a atlar.

Canavar onlara kavuştuğunda Skips, Rigby'ye klavyeyi kullanmasını söyler. Rigby ona pillerin bittiğini söylediğinde, bazı telleri çekip Power'a bağlarken, Cart'ın çizgisinden atlar. Rigby oynuyor ve tüm grup "Bize eve götür! Bizi eve götür!" Grup, cankurtaran yumruğu tarafından yok edilmeden sadece birkaç saniye önce arabadan kaybolur.

Grup, Mordecai'de ve Rigby'nin House'daki odasında görünür, iniş duvarları alçı duvarını kıran kuvvettir. Rigby, Benson tarafından kendisinden derhal alınan Zafer Gücünü kaldırır. Benson klavyeyi Skips'a gönderir ve Ay'a onu göndermesinin geri ödemesini ilan eder. Atlar, Mordecai ve Rigby'yi hayal kırıklığına uğratmak için derhal yokeder. Öfkeli olan Benson, parayı geri verdiği kırk doları istiyor. Parayı ona geri veriyorlar ve Benson onlara karışıklıkları gidermek ya da kovulmalarını söylemektedir. O, Pops ve Skips odadan çıkıyor.

Rigby, güreş maçındaki deliklerin hâlâ orada olduğunu (bir alçıpan daire çevrelediğini) notlar. Bordon'un Benson'un bunu fark edip etmeyeceğini sorduğunda, Mordecai bunu "şimdi yapmayacağını" söyleyen bir posterle kapar. Rigby ona bir deha, ikili de beş yaşında çağırıyor.

YORUMLAR

Ad

1. Sezon,13,2. Sezon,19,Özel Bölümler,1,Yasak Bölümler,1,
ltr
item
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film: CN - Sürekli Dizi - 1. Sezon 1. Bölüm - Güç - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
CN - Sürekli Dizi - 1. Sezon 1. Bölüm - Güç - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
Mordecai ve Rigby, duvarda bir delik açtıktan sonra, kimse farketmeden tamir etmeye çalışıyorlar.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvFVxR-sPz0L_4pkjW3LbqEF2g-W1FzHauzgLcFG7-MJvNZrA5TXIvAALm_kft4RQHrcO6j528p0MD8WowX-UEFkKoDlkH47YtQ4E8w_48SaXEvZEERfpXREpPMO5Myknex7ss5jWRuWjx/s640/RS.S01E01.The+Power.TVRip+by+metwet.mkv.mp4_splash.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvFVxR-sPz0L_4pkjW3LbqEF2g-W1FzHauzgLcFG7-MJvNZrA5TXIvAALm_kft4RQHrcO6j528p0MD8WowX-UEFkKoDlkH47YtQ4E8w_48SaXEvZEERfpXREpPMO5Myknex7ss5jWRuWjx/s72-c/RS.S01E01.The+Power.TVRip+by+metwet.mkv.mp4_splash.jpg
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-1-sezon-1-bolum-guc.html
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-1-sezon-1-bolum-guc.html
true
2819163136152787977
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts HEPSİNİ GÖRÜNTÜLE Devamını oku Yanıt Cancel reply Sil By Ana Sayfa SAYFALAR BÖLÜMLER Hepsini Görüntüle Sizin İçin Önerilen ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN BÖLÜMLER Aradığınızla uyuşan bör bölüm bulunamadı. Ana Sayfaya Dön Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy