CN - Sürekli Dizi - 1. Sezon 8. Bölüm - Unicornların Gitmesi Şart - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show

Mordecai, Margaret'i etkilemek için yeni bir parfüm alıyor.

RS.S01E08.Unicornlarin_Gitmesi_Sart.TVRip_by_metwet.mp4

Mordecai, Margaret'i etkilemek için yeni bir parfüm alıyor ancak işin sonunda parfüm unicornların ilgisini çekiyor.

CN - Sürekli Dizi - 1. Sezon 8. Bölüm - Unicornların Gitmesi Şart - Türkçe Dublajlı İzle İndir





Coffee Shop'ta Margaret, Mordecai'ye ve Rigby'ye kahve ikram ediyor. Mordecai onun tarafından vuruldu (her zamanki gibi), ancak Rigby ona hiçbir şey ifade etmediğini söylüyor. Tam o sırada TV, Dude Time adında kadınları cezbedecek bir kolonya için bir reklam gösteriyor.

Mordecai kolonyadan Margaret almaya karar verir, ancak Rigby onu almasına izin vermez, çünkü birlikte güçlü bir Johns oynamalıdırlar (yeni bir video oyunu). Bir tartışmadan sonra, Mordecai kolonyayı almaya karar verir ve parka koyar. Rigbi gelir ve Mordecai'ye, asla işe yaramayacağını söyler; bu, Pops göründüğünde kanıtlanır, ancak kolonyanın kokusundan kaçar. Mordecai kolonyadan daha fazla miktarda koyduktan sonra, bir sürü kız çocuk Unicorns gelir ve "Bayanlar için Dude Zamanını kullanmazsın, onu broşlarla takılmak için kullanırsın!"

Mordecai kızdı, ancak Unicorn'ların lideri Mordecai'ye, "Dude Zamanının bir kısmını ödünç almalarına izin verdiği için oldukça havalı" olduğunu söyledi ve Margaret'i çekmesine yardım etmeyi kabul etti. İlk önce Mordecai'yi tek boynuzluğa "çatırdamak" için içkleştirerek şaka yapıyorlar ama onlara sadece biraz eğleniyormuşlarını söylüyorlar; Rigby onlarla hemfikir, fakat sonra Mordecai ona yumruk atar ve ikisi kavga etmeye başlar. Tek boynuzlu atlar onları parçalayıp, Mordekaya karşı şakı sıkmayacaklarını söylüyorlar. Sonra Mordekai'ye saçlarını geri kavuşturmak ve Margaret için "yatırmak" için ısrar ettiler. Kahve dükkanına girer ve Margaret'e "Ben buradayım ... bırakayım" diyor. Karışıklık çekiyor ve Mordecai kahveyi daha önce olmadığı kadar kötü kılıyor.

Tek boynuzlu kadınlar sorunun çözümünün "Yerinde olman" dediğini söylüyor. Evin içinde tek boynuzlu atlar Mordekayı yere indiriyor; Daha da kötüsü, Rigby ona yardım etmek gibi davranıyor ancak son dakikada kendisini pes atarak "Neden Margaret'e sana yardım etmesini istemiyorsun?" Mordecai, Rigby'ye yeni "arkadaşlarıyla" eğlenmesini söyler çünkü Benson partiyi öğrendiğinde Rigby'yi patlar. Mordecai sonra çıkıp Rigby'yi yeni "arkadaşlarıyla" başa çıkmak için bırakır. Parti süresince Rigby, Benson'ı bağladı ve karışıklık duydu ve rahatsız buldu ve Unicorns'tan biri gumbollarını yedi. Başka bir tek boynuzlu at, Rigby'nin yatağını tahrip eder (ki bu küçük bir trambolin).

Rigby, Mordecai'ye gider ve yardım ister, ancak Mordecai ona yeni "arkadaşları" dan yardım istediğini söyler; Daha sonra, Rigby, video oyununu daha önce oynadıysalar, bunların hiçbiri olmayacağını söylüyor. Mordecai, video oyunu için üzgün olduğunu söyledi, ancak Rigby'ye ona çöp gibi davranma hakkı vermediğini söyledi. Dolayısıyla Rigby defalarca özür diledi ve sonunda gözyaşlarının eşiğinde oldu ve kendisinin de öyle olup olmadığını sordu. Duymak istedi. Sonra Rigby "Seni özledim" diye bağırıyor. ona. Mordecai nihayet ona yardımcı olmayı kabul eder. Unicorn sorununu zaten bilen Skips'e gidiyorlar (çimine kulak asmışlardı) ve onlara yardım etmeyi kabul ediyorlar. Mordecai'ye ve Rigby'ye, Unicorns'un asla hayır demediği bir şey var: Sürükle Yarış'ı söylüyor.

Top-Fuel Dragster'daki tek boynuzlu atlarla, golf arabasını kullanan Mordecai ve Rigbi ile bir sürüklenme yarışına ev sahipliği yapıyorlar. Yarış başladığında, tek boynuzlu atlar hızaşırtıyor. Atlar, Unicornların yolunda bir açılım bırakan ve onları gökyüzüne uçuran bir düğmeye basarlar; Benson, daha sonra Unicorns'un arabasını patlatan başka bir düğmeye basar ve onlardan kurtulmanın tek yolunun olduğunu açıklar. Daha sonra Mordecai'yi ve Rigby'yi hortumlar ve onlara tüm karmaşaları temizlemelerini emreder, yoksa Unicorns'un arabasını sürdürecek kişilerin olmasını dilerler. Ardından Mordecai'ye bu kolonyadan püskürtmeyi bırakmasını söyler ve ona kadın olmaz. Onların zamanında temizlemelerini istediler. Rigby sonra "Güçlü Johns?" Ve Mordecai "Evet" diyor.

YORUMLAR

Ad

1. Sezon,13,2. Sezon,19,Özel Bölümler,1,Yasak Bölümler,1,
ltr
item
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film: CN - Sürekli Dizi - 1. Sezon 8. Bölüm - Unicornların Gitmesi Şart - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
CN - Sürekli Dizi - 1. Sezon 8. Bölüm - Unicornların Gitmesi Şart - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
Mordecai, Margaret'i etkilemek için yeni bir parfüm alıyor.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhW7jS_TitRxyY-xnKvI8iHAarRa3j_U43C2x5_OoZjoyLmOmT1x42P05mm1EtSXsVBUV4UZjhbdjglqvZOcyjI368gYneCYmU81aZEid-5WtBkihwOioSqCJFJ99yx3GuuR48PqC33h3Fl/s640/RS.S01E08.The%252BUnicorns%252BHave%252BGot%252BTo%252BGo.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhW7jS_TitRxyY-xnKvI8iHAarRa3j_U43C2x5_OoZjoyLmOmT1x42P05mm1EtSXsVBUV4UZjhbdjglqvZOcyjI368gYneCYmU81aZEid-5WtBkihwOioSqCJFJ99yx3GuuR48PqC33h3Fl/s72-c/RS.S01E08.The%252BUnicorns%252BHave%252BGot%252BTo%252BGo.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-1-sezon-8-bolum.html
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-1-sezon-8-bolum.html
true
2819163136152787977
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts HEPSİNİ GÖRÜNTÜLE Devamını oku Yanıt Cancel reply Sil By Ana Sayfa SAYFALAR BÖLÜMLER Hepsini Görüntüle Sizin İçin Önerilen ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN BÖLÜMLER Aradığınızla uyuşan bör bölüm bulunamadı. Ana Sayfaya Dön Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy