CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 1. Bölüm - Naber Müdür - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show

Herkes Rigby'e korkusunu yenmesi için yardım ediyor.

RS.S02E01.Naber_Mudur.TVRip.mp4

Bir İngiliz Taksisi ile ilgili korku filmi izleyince, herkes Rigbye korkusunu yenmesinde yardım ediyor.

CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 1. Bölüm - Naber Müdür - Türkçe Dublajlı İzle İndir




Rigby, Movie Shack Hut'da bir film kiralamaktadır. Dışarı çıkarken, dükkan dışındaki bir çalışana çarpar. Rigby "kıyafeti" eğlendiriyor (Empire State Binası gibi giyinmişti, paratonerin üstünden asılı olan bir goril ile tamamlandı). Rigby giderken, çalışan "Bir kostüm, beni takıyorlar!" Diye bağırıyor.

Parkta, Mordecai ve Rigby için film gecesi. Mordecai patlamış mısır toplayıp Rigby, kiraladığı filmi yakalar. Mordecai, (büyük ihtimalle bir aşk filmi olan) Shy Guy filmini izleyeceklerini düşünüyor ancak Rigby, filmi 100 kez gördüğünden ve daha iyi bir şey bulduğundan şikayet ediyor; Mordecai'ye kiraladığı filmi gösteriyor. Ello Gov'nor. Film, Mordecai'nin izlemeyi reddeden onu öldürmekten sorumlu çete üyelerine intikam almak isteyen sürücünün ruhunun sahip olduğu bir taksi oynayan bir korku filmidir. Rigby'ye, son kez korku filmi izlediklerini hatırlattığı için, onu her gece bir hafta boyunca tuvalete götürmek zorunda kaldı. Siyah-beyaz ve yaşlı ve sevimsiz olduğunu söyleyerek, Rigby hâlâ geri çekilmez ("Bu eğlenceli olacak!"). Mordecai nihayet filmi veriyor ve Rigby'nin sahip olduğu taksi ile ilk karşılaşmasından korkan bir şekilde büyüdüğü filmi açıyor. Film sona erdiğinde, Mordecai uyuyor, Rigby hala ağır bir terörle karşı karşıyayken filmin sevimsiz olduğunu belirtiyor.

Mordecai uykuda uyurken Rigby uyanık ve dehşete kapılır. Rigby kalkar ve pencereye gider ve İngiliz taksisini görür. Mordecai'yi arıyor ancak hala uyuyor ve Rigby dönünce, taksiyi doğrudan pencerede görüyor ve onu tekrar sallayarak uyanmaya çalışırken Mordekaya doğru ilerliyor. Aniden, Mordecai'nin gözleri aydınlandı ve İngiliz taksi ondan çıktı. Rigby çığlık atarak uyanıyor ve Mordecai, Rigby'nin çığlıklarıyla uğraşıyor ve onun yerine zorlu bir adam olma hayalini kuruyor. Rigby uykuya geri dönüyor ve İngiliz taksi hiçbir yerden görülemediği ve Rigby'ye çarptığı zaman "Riggerson / Fists" adlı bir adamı bir sokakta yumruklamak üzere olan sert bir adam olduğunu hayal ediyor. Tekrar çığlık atarak uyanıyor ve Mordecai, Rigby korkusunu ortadan kaldırana kadar "Ello Gov'nor'un yapımı" nı izlemeye başvurarak daha da sinirleniyor. Ekrana bakıp mikrofona dikkat etmesini söyleyen Rigby'yi 3 günlüğüne TV'ye kadar elinde tutuyor. Sonunda ikisi de yıpranmıştı ve Rigby sonunda Mordecai'nin elinden kurtuldu ve filmin kasetini duvara fırlatarak yok etti. Daha sonra Mordecai, Rigby'yi Benson'un kriket oyununa geçirerek onu İngiliz halkına duyarsız hale getirmeye çalışıyor ancak İngiliz taksi görünene kadar Rigby'yi "Ello, Gov'nor" cümleyi ile selamlıyorlar ve Rigby'nin panik içinde evden kaçmasına neden oluyor. . Mordecai, Rigby'nin Pops and Skips korkusunu açıklıyor; Pop'ların kendi İngiliz taksi sahibi olduğuna dikkat çekiyor.

Rigby, Pops'un ahırının içindeki şeyleri sorduğunda, Pops ahırın kilidini açar ve onlara taksisini gösterir (normal bir taksi olduğu ortaya çıkar). Mordecai hazır olup olmadığını Rigby'ye sorar, ancak Rigby hala korkar ama aklından. Mordecai her şeyin yoluna gireceğinden emin olmaya çalışıyor, ancak Rigby tuvalete gitmeye karar verir. Rigby ellerini yıkadıktan sonra banyo tuvalet kağıdına lastik izleri buluyor ve bu da tuvaletten panik çığlık atıyor gönderiyor. Zil sesi telefona cevap verirken arayanın tıpkı İngiliz taksi gibi ses çıkarması üzerine Rigby telefona attı ve faks makinesi üzerinde 'Ello Gov'nor' yazan bir kağıt yaprağı yazdırdı. Rigby, Pops'un taksisinin arkasında koşar ve gizlenir ve sonra taksiyle Mordecai uyudu ve Pops ormanda bir sürüş yaşadı.

Karanlık ağaçlar Rigby'yi titrekleştirir ve akıllarının gözünde ağaçlar korkunç yüzler çıkarır ve İngiliz Taksisi sürekli bir şekilde ortaya çıkar. Daha da kötüsü, araba durur, çünkü gaz biterse, Rigby Mordecai'yi uyandırır ve onlara gazın tükendiğini söyler. Rigby, İngiliz taksi gelmesini görürse, Mordecai, onlara gerçekten geldiğinin farkına varana kadar ona inanmaz. Herkes kaçmaya başlar ve taksi patikalarını takip eder, yolundaki her şeyi yok eder (Pops'un taksileri dahil). Rigby sonunda bir ağaca karşı köşeye sıkıştı ve Pops ve Mordecai kurtarmaya çalışınca, taksi hem bilinçsiz olarak ön kapılarından vuruyor. Taksi öldürmek için taşınmaya yaklaşıldığında, Rigby öfkeden sıyrılıyor ve parçalara ayırmaya başlıyor. Rigby'nin yalnızca kafasına çarptığı ve psikotik hareket etmeye başladığı ve onları takip eden araç aslında İngiliz kulübünde taksi kostümü giyen Film kulübesinin çalışanı olduğu ortaya çıkıyor. Filmi geciktirmekle birlikte soruyor, ancak Rigby duvara fırlattığında bandı kırdığını açıklıyor. Bu nedenle işçi, hasarlı bant için para cezası ister. Poplar film için bir lolipop ile para verirler ve Mordecai ve Rigby, Pop'ları uzağa sürüklerler.

Yatakta, Rigby, Mordecai'ye, korkularını ve dozlarını görüp ona zor bir adam olduğunu hayal ederek yardım ettikleri için teşekkür ediyor, "(yumruklar) İngiliz taksiyi uzaydan dışarı sürüyor:" Bu şehir bu kadar zor olduğunu söylüyorlar. Fakat ben daha zorlanıyorum. "Dedi.

YORUMLAR

Ad

1. Sezon,13,2. Sezon,19,Özel Bölümler,1,Yasak Bölümler,1,
ltr
item
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film: CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 1. Bölüm - Naber Müdür - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 1. Bölüm - Naber Müdür - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
Herkes Rigby'e korkusunu yenmesi için yardım ediyor.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYCnHBNhd-j5ir7Wp9SharOJ8GrTa3agdRjVk47FyxEWTRwBKXvKnTLTGZiihVOj0FMw3knD8HxlaO3iJOpXfpnJ64CF_4G4FHbKd48dAcfOyrVjbaX97VxGKxL_bOvrVai1265qFQtcLK/s640/naber+mudur.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYCnHBNhd-j5ir7Wp9SharOJ8GrTa3agdRjVk47FyxEWTRwBKXvKnTLTGZiihVOj0FMw3knD8HxlaO3iJOpXfpnJ64CF_4G4FHbKd48dAcfOyrVjbaX97VxGKxL_bOvrVai1265qFQtcLK/s72-c/naber+mudur.jpg
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-1-bolum-naber-mudur.html
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-1-bolum-naber-mudur.html
true
2819163136152787977
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts HEPSİNİ GÖRÜNTÜLE Devamını oku Yanıt Cancel reply Sil By Ana Sayfa SAYFALAR BÖLÜMLER Hepsini Görüntüle Sizin İçin Önerilen ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN BÖLÜMLER Aradığınızla uyuşan bör bölüm bulunamadı. Ana Sayfaya Dön Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy