CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 10. Bölüm - Beyin Silici - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show

Mordecai, Pops'u çıplak görüyor.

RS.S02E10.Beyin_Silici.TVRip_by_metwet.mp4

Mordecai, Pops'u yanlışlıkla çıplak görünce, görüntüyü beyninden silmek için bir yol bulmaya çalışıyor.
CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 10. Bölüm - Beyin Silici - Türkçe Dublajlı İzle İndir





Mordecai ve Rigby, Pops'un birkaç ay önce vermiş olduğu "Böğürtlenler Aylığı" nın kopyasını bulurlar. Çifti, poplarını dergisine kimin teslim edeceğini görmek için "Rock, Paper, Scissors" oynamakta ve Mordecai kaybeder. Mordecai dergiyi Pops'un odasında bırakıyor ancak Pops duştan yeni çıktı ve çıplak. Mordecai Pops'u çıplak görür ve ikisi de durumdan çok rahatsız.

Mordecai aşağıya iner ve Rigby'ye Pop'larla olan karşılaşmasını anlatır. Rigby ilk önce gülüyor, Mordecai'nin Pop'ün "önemsiz postası" gördüğünü komik buluyor, ancak Mordecai gerçekten üzülmüş durumda. Rigby, travmasını hafifletmek için Mordecai'nin çarşıda Kuvvetli Johns oynamaya ihtiyacı olduğuna karar verir. Bu işe yaramaz, bu nedenle Rigby, Margaret'i görmek için Mordecai'yi alır; ancak Mordecai, Margaret'in vücudundaki Pop'un kafasını yalnızca görebilir. Sonunda, Rigby ve Mordecai, Good Cop, Sad Cop'ı kiralamak için bir video mağazasına gider. Rigby, VG ile konuşur ve Rigby, kötü niyetli Mordecai'yi çalışanın saplantılı olduğu bir video ile tedavi etme fırsatı görür.

Rigby, Mordecai'yi Planet Chasers'ı izlemesi için zorlar: Starlight Excellent. Animasyonlu video, Mordecai'yi Pop'ları düşünmeyi bırakmaya başladı ancak Mordecai'nin tüm hatıralarını ve düşüncelerini de bozar. Rigby, bowling, Muscle Man'ın arabasına bologna fırlatıp kahve içmek için her zamanki gibi eğlenceli aktiviteleri için Mordecai'yi alarak arkadaşını geri getirmeye çalışıyor; ancak Mordecai hâlâ yerinden edilmiş durumda kalıyor. Rigby nihayet yardım için Skip'e dönüşür - ona hem kaseti izlemesi gerektiğini söylüyor.

Üç Planet Chasers'ı birlikte izlemek için oturuyorlar ve bu sefer Rigby ve Skips, anılarını dökülüp, gerçek Mordecai'nin içinde bulunduğu video dünyasına çekiyorlar. Mordecai, Pops'un çıplak halde olduğunu hatırladığını söyler. İlk başta Rigby ona sadece bitmesini söylemişti, fakat Mordecai ona unutmamak için bir şey olmadığını açıkladı. Skills, Mordecai'nin Pop'ları çıplak görmeyi unutmasının tek yolunun o hafızayı silmek olduğunu söyledi. Çıplak Pops'un anısını bulmak için Mordecai'nin bütün zihnini araştırmaları gerekiyor. Bulduklarında, Çıplak Boğalar-Bellek onları kaçmaya çalışır. Gerçek hayatta olaylar o kadar hızlı gerçekleşti ki, Mordecai'nin hafızası da hızlı bir koşucudur.

Mordecai, çıplak Pops-Belleğin yolunu engellemek için, dik bir uçurumdan geri çağırırken bile engelleri hatırlamaya başlar; ancak Pops'un Belleği, onu önemsemeden atlar. Golf arabasında Mordecai dik bir uçurumdan ayrılmaya ve Çıplak Boğalar-Hafızayı bir kez ve herkesin havasında kapamaya karar verir ve üçlü ayağının sonunu kırmak için son saniyede bir şamandıra çağırmayı hatırlar.

Yerde, video mağazası memuru buluyorlar. Katip, videodan çıkış yolunu söylüyor ve Mordecai, Rigby ve Skips yakında gerçeğe dönüşüyor. Mordecai hafızasını değiştirmeyi kutluyor olsa da, Benson bir şeyler hakkında titreyerek oturma odasına girdi. Benson herkesi küfürleştirirken, vücudu havlu kayar ve yuvası açılır ve Mordecai, Rigby ve Skip'ler geniş gözlü bırakılır.

YORUMLAR

Ad

1. Sezon,13,2. Sezon,19,Özel Bölümler,1,Yasak Bölümler,1,
ltr
item
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film: CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 10. Bölüm - Beyin Silici - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 10. Bölüm - Beyin Silici - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
Mordecai, Pops'u çıplak görüyor.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhQnLYYaJIa-TbD3fUzRJJppALrzAR3TX7Fm2_rBpkEwVvBIgR0RSoYKWo4FG0MqjqF-LE3fZ68srBOU6p8cPsGmZuGpxsPmgHwc_3PLoNj7fNm-46x_1FELrvP2XlF_QSZVoNiedpua_a/s640/RS.S02E10.Brain%252BEraser.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhQnLYYaJIa-TbD3fUzRJJppALrzAR3TX7Fm2_rBpkEwVvBIgR0RSoYKWo4FG0MqjqF-LE3fZ68srBOU6p8cPsGmZuGpxsPmgHwc_3PLoNj7fNm-46x_1FELrvP2XlF_QSZVoNiedpua_a/s72-c/RS.S02E10.Brain%252BEraser.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-10-bolum-beyin-silici.html
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-10-bolum-beyin-silici.html
true
2819163136152787977
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts HEPSİNİ GÖRÜNTÜLE Devamını oku Yanıt Cancel reply Sil By Ana Sayfa SAYFALAR BÖLÜMLER Hepsini Görüntüle Sizin İçin Önerilen ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN BÖLÜMLER Aradığınızla uyuşan bör bölüm bulunamadı. Ana Sayfaya Dön Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy