CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 8. Bölüm - Televizyona Sinirlenmek - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show

TV bozulduğunda Mordecai ve Rigby video oyunlarındaki bölüm sonu canavarını yenmek üzereydiler.

RS.S02E08.Televizyona_Sinirlemek.TVRip_by_metwet.mkv.mp4

Mordecai ve Rigby, video oyununca son seviyeye ulaştıklarında, televizyonlarının ekranı kararıyor. Şimdi, oyunu bitirmek için yeni bir televizyon bulmalaır gerek.
CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 8. Bölüm - Televizyona Sinirlenmek - Türkçe Dublajlı İzle İndir





Mordecai ve Rigby, kahramanca bir ikilisinin kötü bir çeteyi durdurmaya çalıştığı yeni bir yan kaydırma atış oyunu oynuyorlar. Zor bir düşmanla savaştıktan sonra, son patron ile yüzleşirler: Çekiç. Mordecai ve Rigby'nin hayatlarından birini tek bir yumrukla alacak kadar güçlüdür ve ikilinin mobilya ile zayıf düştüğünü keşfedene kadar her şey umutsuz görünüyor. Tıpkı galibiyete geldikleri gibi TV de siyaha dönüyor ve Mordecai TV'yi devirince resim dönüyor. Rigby Hammer'ı tek başına atmaya çalışıyor, ancak oyun daha da kötüye gidiyor.

Yeni bir TV'ye ihtiyaç duyduklarını anlayınca Skips'e yardım etmeye çalışıyorlar ancak TV'si yok ve Pop'a sormalarını söylüyor; Bununla birlikte, Pops'un bir televizyonu da yok, ancak eski bir radyonun uygun bir yedek olduğunu düşünüyor. Onlar azalır ve Kas Adam ve Merhaba Beş Ghost yardım karar verir ve Çekiç açıklayan, onlar yardım etmeye ikna (ama sadece onları Çekiç kaybetmek görebilirsiniz). Kas Adam daha sonra onu kaldırırken unplugmeyi unuttuğunda TV'yi koparır, sadece bir umut bırakır: Benson. Benson, Hammer'ın işle alâkası olmadığı için televizyonunu da kullanmasına izin vermeyecektir.

Grup, TV Store Warehouse için bir reklam görüyor; reklamlar, kelimenin tam anlamıyla TV'leri ÜCRETSİZ vermekte; Ancak, gittiklerinde, TV'lerin çok pahalı olduğunu ve bir çalışan olan Jimmy'ye yardım ettikten sonra, Muscle Man'in ücretsiz olarak onu satın aldığı temiz bir siyah-beyaz TV olduğunu görüyorlardı. Sadece Skips yardımıyla ve diğer makinelerin parçalarını kullanarak konsola takılabilirler. Sonunda çalışmaya başladıklarında, TV tüm şehir boyunca bir karartmaya neden oluyor. TV, bir cisim filizlenerek canlanır: TV'de Çekiç'in yüzüdür.

Çekiç bir fırlamaya devam ediyor, hatta Jimmy'yi öldürüyordu, çünkü patronu onu Kas Man'e TV'den verdiği için kovdu. Mordecai, siyah bir göz almasına karşın, Hammer'ın bir zayıf yönünü hatırlıyor: mobilya ile vuruluyor. Herkese Çekiç'e mobilya atmasını söylüyor. Çekiç zayıfladı ve engellendi, sonra bir sandalye ile ona vurdu ve Mordecai ve Rigby ellerini kontrolörleri kapmak ve baş-ekran onu yenmek. Bu güç, şehir genelinde restore edilmesine neden olur.

Grup, gösterilerini izlemek için Benson TV'yle birlikte geldiğinde zaferlerini kutluyor, ancak evi enkaz gördüğünde ve herkes yaralı görünce sessizce ayrılıyor ve arkalarındaki kapıyı kapatıyor ve oldukça rahatsız görünüyor. Ayrıldığı zaman herkes kutlama moduna geri döner ve hepsi beştir.

YORUMLAR

Ad

1. Sezon,13,2. Sezon,19,Özel Bölümler,1,Yasak Bölümler,1,
ltr
item
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film: CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 8. Bölüm - Televizyona Sinirlenmek - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 8. Bölüm - Televizyona Sinirlenmek - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
TV bozulduğunda Mordecai ve Rigby video oyunlarındaki bölüm sonu canavarını yenmek üzereydiler.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEic6yaCi-ZbMvCZ8gM3kmsll-1XL9jeuiOHfHqZxw69hqpMVG0hgo_1WJzkrvKmENZ_MZLqcHvKwxjrWW8dXlX0z4MYGn_JunaoJtxoG0qQm1dFK9M4cYPn7EZGTCaFC2cn_gvfK2mEKXMK/s640/RS.S02E08.Rage%252BAgainst%252BThe%252BTV.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEic6yaCi-ZbMvCZ8gM3kmsll-1XL9jeuiOHfHqZxw69hqpMVG0hgo_1WJzkrvKmENZ_MZLqcHvKwxjrWW8dXlX0z4MYGn_JunaoJtxoG0qQm1dFK9M4cYPn7EZGTCaFC2cn_gvfK2mEKXMK/s72-c/RS.S02E08.Rage%252BAgainst%252BThe%252BTV.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-8-bolum-televizyona-sinirlenmek.html
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-8-bolum-televizyona-sinirlenmek.html
true
2819163136152787977
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts HEPSİNİ GÖRÜNTÜLE Devamını oku Yanıt Cancel reply Sil By Ana Sayfa SAYFALAR BÖLÜMLER Hepsini Görüntüle Sizin İçin Önerilen ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN BÖLÜMLER Aradığınızla uyuşan bör bölüm bulunamadı. Ana Sayfaya Dön Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy