CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 9. Bölüm - Parti Pete - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show

Benson geceyi bitirdiğinde, Mordecai ve Rigby bir parti yapmaya karar verirler.

RS.S02E09.Parti_Pete.TVRip_by_metwet.mkv.mp4

Mordecai ve Rigby, partileri aksayınca yardım alıyorlar.
CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 9. Bölüm - Parti Pete - Türkçe Dublajlı İzle İndir





Mordecai ve Rigby çatı katını temizliyorlar. Mordecai kutuları hareket ettiriyor ve Rigby bir güveyi değiştirmeye çalışıyor. Dövüşürken, Rigby, 1984 Olimpiyat Oyunlarından (RadiCola) soda içeren küçük bir buzdolabında bir tabakayı çalar. Mordecai ve Rigby ikisi de ara vermeli ve hepsini geri almaları konusunda hemfikir.

Bu arada, Benson ve Skips alt katta konuşuyor. Mordecai ve Rigby havalandırma deliklerinden duyar. Skips, çok zor çalıştıklarını söyleyerek, Benson'ı günü kapalı tutmaya ikna etmeye çalışıyor. Aynı zamanda, Mordecai ve Rigby, Benson gece geçirdiği sırada bir parti vermeyi kabul ediyor. Bilgisayara giderler ve insanları cazibelerine göre davet etmeye başlarlar.

Kas Man ve Merhaba Beş Hayalet bilgisayar odasına girin ve kesintiye uğratın. Kas Adam, Mordecai'nin bir parti fikrine güler, fakat Mordecai buna katılmıyor.

Mordecai ve Rigby bakkaldan dönüp satın aldıkları partiye ait malzemeler hakkında ipucu verdiler. Malzemeleri hazırlarken. Benson, gecelemekten vazgeçtiğini ve dışarıda yürürken ıslık çaldığını söyledi.

Skips, Mordecai ve Rigby'ye, geçmişte attığı şeylerden daha iyi bir parti vermelerini söylüyor. Pops kanepede dururken Rigby kimsenin görünmesine rağmen büyük partiyi canlandırıyor. Elini Atar ve çatı katında bulduğu sodaları açar. Atlar, yaklaşık yirmi yıl önce dolduğunu düşünerek içki içmek için iyi olup olmadığını sorar.

Sonunda üç konuk gelip, diğer konukların eksikliğinden ve oldukça sıkıcı kurulumdan şaşkına dönüyor. Doğru partiyi bulamadıklarını düşünerek ayrılıyorlar. Kas Adam güler ve korkunç partileri için Mordecai ve Rigby'yi alay eder.

Mordecai ve Rigby mutfağa girerler ve TV'de "Party Pete" hakkında bir reklam görürler. Parti Pete, Alman tutkun bir adamdır ve iki çekici kadın vardır; partiyi iyileştirmek için evinize gelecekler "tanking". Mordecai, Parti Pete'e ihtiyaç duyduklarını söylüyor. Rigby buna katılmıyor, çünkü atıştırmalıklarının tümünü yiyeceğini düşünüyor.

Rigby, garip müzik kasetleri çalarak partileri kurtarmaya çalışır ve Skip'leri dansa cesaretlendirir. Reddediyor. Bunun yerine oynadığı garip müziği dinleyen Pops, Muscle Man ve Fives ile birlikte kanepede oturuyor. Yakında bant kesilecek.

Bu arada, Benson evinde endişe duyarak evinde. Benson kendini iyileştireceğine ve sıcak küvete girdiğine ikna eder.

Mordecai ve Rigby, Muscle Man'in sağanak parti hakkında haklı olduğunu kabul eder ve sonra Part Pete'i yardım çağırırlar. Parti Pete dişi cenaze töreni ve pisuar şeklinde bir buz heykeli ile kapıda. Bununla birlikte, Mordecai ve Rigby yalnızca zamanının 10 dakikasını alabilir. Pete ve çetesi içeri girip dansa başlıyor. Mordecai ve Rigby, dakika geçtikten sonra ona "RadiCola" sunarak onu ikna etmeye çalışıyor. Onların gelmesini sağlamış oldukları sürece partiyi sürdüreceğini söylüyor.

Parti Pete partiyi yeniden canlandırmayı başardı; yüzlerce kişilik konuklarla birlikte, gösterilerde; Hatta Kas Adam, bir kızla dans ederken iyi vakit geçirdiği görülür. Parti, Benson aranıncaya kadar sıradan ve sıradan bir kişi olur. Orada bir parti olup olmadığını soruyor ve Mordecai, onu orada olmadığına ikna edemediğinde Benson gelip kendisi için karar vermeye karariyor. Mordecai ve Rigby sonra dans eden ve sarı renkte olan Party Pete'ye gidin. Rigby ona dansı durdurmasını söyler, ancak koluna dokunmaktan şoke olur ve Pete durmak istemediğini söyler.

Güçle parlayan Party Pete şişirir ve havaya fırlar. Skips, Mordecai'ye ve Rigby'ye, ona enerjisini boşaltmak için ona gazoz vermeyi söyler. Teneke kutular tükenene kadar ona gazoz atmaya devam ediyorlar. Daha sonra centaur konuklarının pisuar buz heykeline biraz soda attığını hatırlıyorlardı. Bunu atarlar, çünkü herkes Pete'yi patlayarak herkes evden kaçar.

Mordecai ve Rigby patlamış karmaşanın temizlenmesinin imkansız olduğunu söylüyor ancak Centaur konukları ve park çalışanlarının hepsi yardım teklif ediyor. Herkes temizler, sonra arka kapıdan kaçar; Kas Adam bir hediyelik eşya olarak onunla biraz çöp alır.

Benson geldiğinde, Mordecai ve Rigby, normal gibi video oyunları oynarken kanepede oturuyorlar. Evi kontrol ettikten (hatta halının altına) sonra, Benson, sonunda bir partinin olmaması gerektiğine inanıyor.

Benson, Mordekaya ve Rigby'ye kendileri için bir hediye olduğunu söylüyor. RadiCola olduğu anlaşılıyor. Mordecai, Rigby'ye "Ölmüşüz" diyerek bölüm kapanır.

YORUMLAR

Ad

1. Sezon,13,2. Sezon,19,Özel Bölümler,1,Yasak Bölümler,1,
ltr
item
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film: CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 9. Bölüm - Parti Pete - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
CN - Sürekli Dizi - 2. Sezon 9. Bölüm - Parti Pete - Türkçe Dublajlı İzle İndir - Regular Show
Benson geceyi bitirdiğinde, Mordecai ve Rigby bir parti yapmaya karar verirler.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6zoocznr6QqxaqGBuU633kQ1K7e2uAxvG-_rFao8RfYMDdUrFFPxW4dS4wpFuGf71g7W_4Adx2wNA43ILcyCVXFzwffSdsz2xwkkIIq-eQMGLy-khzhGllXTOz34JKiIfLV_cgqeFTkEc/s640/RS.S02E09.Party%252BPete.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6zoocznr6QqxaqGBuU633kQ1K7e2uAxvG-_rFao8RfYMDdUrFFPxW4dS4wpFuGf71g7W_4Adx2wNA43ILcyCVXFzwffSdsz2xwkkIIq-eQMGLy-khzhGllXTOz34JKiIfLV_cgqeFTkEc/s72-c/RS.S02E09.Party%252BPete.TVRip%252Bby%252Bmetwet.mkv_splash.jpg
Regular Show İzle Sürekli Dizi Türkçe Dublajlı Çizgi Film
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-9-bolum-parti-pete.html
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/
https://regularshowiizle.blogspot.com/2017/01/cn-surekli-dizi-2-sezon-9-bolum-parti-pete.html
true
2819163136152787977
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts HEPSİNİ GÖRÜNTÜLE Devamını oku Yanıt Cancel reply Sil By Ana Sayfa SAYFALAR BÖLÜMLER Hepsini Görüntüle Sizin İçin Önerilen ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN BÖLÜMLER Aradığınızla uyuşan bör bölüm bulunamadı. Ana Sayfaya Dön Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy